AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kurtçuklar görmek

Kahve falında vücudunda kurtçuklar görmek

Kahve falında vücudunda kurtçuklar görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rahat bir dönem yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kurtçuklar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında vücudundan kurt döküldüğünü görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda kurt görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında vücutta kurt görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kurt çıkartmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kurtçuklar görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda kurtlar görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan kurt çıkmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir