AnaSayfa / Genel / Kahve falında vitrinlere bakmak

Kahve falında vitrinlere bakmak

Kahve falında vitrinlere bakmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vitrinlere bakmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında vitrinlere bakmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında vitrin bakmak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vitrine bakmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vitrinde ayakkabı görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş vitrin görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı vitrini görmek her anlamda şifa bulmaya, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vitrinde bardak görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında vitrin örtüsü görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir