AnaSayfa / Genel / Kahve falında vitrin örtüsü görmek

Kahve falında vitrin örtüsü görmek

Kahve falında vitrin örtüsü görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vitrin örtüsü gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında vitrin örtüsü görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında vitrin dolabı görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında vitrin takımı görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında vitrin görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük vitrin görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, planların tutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vitrinde elbise görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet eder.

Kahve falında vitrinde gelinlik görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eski vitrin görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir