AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne toplamak ve yemek

Kahve falında vişne toplamak ve yemek

Kahve falında vişne toplamak ve yemek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında vişne toplamak ve yemek diploma ve meslek sahibi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne toplamak yemek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında vişne toplamak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan vişne toplamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında daldan vişne toplamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında vişne topladığını görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından vişne toplamak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vişne kiraz toplamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir