AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla viraja girmek

Kahve falında arabayla viraja girmek

Kahve falında arabayla viraja girmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla viraja girmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında arabayla viraja girmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında viraja girmek aile hayatının sorunsuz olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında virajlı yolda araba kullanmak düşmanların çok üzüleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında virajı alamamak ağız tadının da kaçacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında virajlı yolda gitmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında virajlı yollar görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında virajlı yol görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında virajlı yolda yürümek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir