AnaSayfa / Genel / Kahve falında vergi vermek

Kahve falında vergi vermek

Kahve falında vergi vermek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında vergi vermek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında vergi görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vergi memuru görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vergi borcu olduğunu görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet eder.

Kahve falında vergi borcu görmek hayırlı bir sürece girileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Kahve falında vergi levhası görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vergi vermek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında vergi dairesi görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Kahve falında vergi ödemek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir