AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek

Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek

Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, üzeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş dedeni gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Kahve falında vefat etmiş dede görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş dedemi görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş dedeni görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş dedesini görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş dedeyi görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden dedesini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Kahve falında vefat eden dedeyi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir