AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında konak görmek

Kahve falında saçında konak görmek

Kahve falında saçında konak görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında konak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçında konak görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçta konak görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir konak görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında konak satın almak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konak sahibi olmak sevdiğine kavuşacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konak görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir konak görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük konak görmek geçiminin kolaylaşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir