AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi kurt görmek

Kahve falında vahşi kurt görmek

Kahve falında vahşi kurt görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi kurt gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında vahşi kurt öldürmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında vahşi kurt görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında vahşi kurtlar görmek düzeninin yıkılmayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında vahşi kurt sürüsü görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısı görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında vahşi hayvandan kaçmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Kahve falında vahşi hindi görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında vahşi tavşan görmek toparlanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir