AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğim birini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğim birini görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğim birini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mal mülk edineceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim birini gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediği birini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birine sarılmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, canını sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşı görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır konuşmadığın birini görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir