AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeşil biber görmek

Kahve falında uzun yeşil biber görmek

Kahve falında uzun yeşil biber görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, kötü haberler alınacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, muradın gerçekleşeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun yeşil biber gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında uzun yeşil biber görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil uzun biber görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil biber görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış yeşil biber görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dolmalık biber yemek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil tatlı biber görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu yeşil biber görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir