AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında saçları uzun ve beyaz gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulur.

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz uzun saç görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kızını uzun saçlı görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzun olduğunu görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçının uzun olduğunu görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir