AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçlı olmak

Kahve falında uzun saçlı olmak

Kahve falında uzun saçlı olmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı olmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunun saçını uzun görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını uzun olduğunu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun örgü saç görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, resmi bir göreve getirileceğine delalettir.

Kahve falında saçı uzun adam görmek karşılıksız bırakmayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun düz saç görmek işlerinin günden güne bozulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini uzun saçlı görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir