AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun örgü saç görmek

Kahve falında uzun örgü saç görmek

Kahve falında uzun örgü saç görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun örgü saç gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında uzun örgü saç görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgülü uzun saç görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve örgülü saç görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları uzun ve örgülü görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sağlığının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saç örgüsü görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını örgülü görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını örgülü görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı örgülü erkek görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir