AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun peruk görmek

Kahve falında uzun peruk görmek

Kahve falında uzun peruk görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun peruk gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Kahve falında uzun peruk görmek daha güçlü hale geleceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında uzun peruk takmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli peruk takmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında peruklu kadın görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında peruk taramak her zaman neşeli olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında peruk takan birini görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sarı peruk görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir