AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, aşık olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı peruk taktığını görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında siyah peruk taktığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Kahve falında peruk taktığını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin peruk taktığını görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının peruk taktığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında peruklu kadın görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Kahve falında uzun peruk görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir