AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kırmızı halı görmek

Kahve falında uzun kırmızı halı görmek

Kahve falında uzun kırmızı halı görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kırmızı halı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında uzun kırmızı halı görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında ince uzun halı görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında uzun halı görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulur.

Kahve falında uzun yolluk halı görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı dokumak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı halı yıkadığını görmek deniz aşırı işler yapılacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini ona adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir