AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı halı görmek

Kahve falında kırmızı halı görmek

Kahve falında kırmızı halı görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, ticarete adım atacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yaşamının da düzene gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halı gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında kırmızı halı yıkadığını görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı halıda oturmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı desenli halı görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı almak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı siyah halı görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halı satın almak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir