AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kadın görmek

Kahve falında uzun kadın görmek

Kahve falında uzun kadın görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında uzun kadın gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında uzun kadın görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnu uzun kadın görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı kadın görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sorunların çabucak halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun boylu kadın görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun kadın görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir