AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun gelinlik giymek

Kahve falında uzun gelinlik giymek

Kahve falında uzun gelinlik giymek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında uzun gelinlik giymek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun gelinlik görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir