AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik görmek

Kahve falında ağaçtan erik görmek

Kahve falında ağaçtan erik görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Kahve falında ağacından erik yemek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik ağacı görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulur.

Kahve falında ağacında erik görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış erik ağacı görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Kahve falında malta eriği ağacı görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir