AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm sarması görmek

Kahve falında üzüm sarması görmek

Kahve falında üzüm sarması görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, rahat bir nefes alacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm sarması gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında üzüm sarması görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında etli sarma yemek iyileşeceğine, kısmet alacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında sarma yaprağı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarma yaptığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarma görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sarma görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sarma yemek bunun için Allah’a şükredeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ sarma yemek dünya malının çoğalacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir