AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm hoşafı yemek

Kahve falında üzüm hoşafı yemek

Kahve falında üzüm hoşafı yemek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm hoşafı yemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında üzüm hoşafı yemek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm hoşafı içmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm hoşafı görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru üzüm hoşafı görmek kendisini yıpratacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı yemek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik hoşafı yemek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva hoşafı görmek her geçen gün başarılarının artacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında hoşaf içtiğini görmek kendisiyle de gururlanacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir