AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzülüp ağlamak

Kahve falında üzülüp ağlamak

Kahve falında üzülüp ağlamak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Kahve falında üzülüp ağlamak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızını ağladığını görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında kaybolmak ve ağlamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka biri için ağlamak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kişinin kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunun ağladığını görmek sabırla hayatına devam edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hüzünlü ağlamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ardından ağlamak işlerin bir anda azalacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında özlediği için ağlamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir