AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolmak ve ağlamak

Kahve falında kaybolmak ve ağlamak

Kahve falında kaybolmak ve ağlamak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş öğreneceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kaybolmak ve ağlamak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağlamak ve kaybolmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla kaybolmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarken kaybolmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında okulda kaybolmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kaybolduğunu görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında gece kaybolmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede kaybolmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir