AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün durmak

Kahve falında üzgün durmak

Kahve falında üzgün durmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında üzgün durmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında üzgün durmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, duygularını açığa vuracağına işaret eder.

Kahve falında üzgün gelin olmak zenginliğe sahip olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi üzgün görmek imkânlarının çoğalacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında patronu üzgün görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında eşini üzgün görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin üzgün görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye üzgün görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir