AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin üzgün görmek

Kahve falında eşinin üzgün görmek

Kahve falında eşinin üzgün görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin üzgün gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında eşini üzgün görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin üzgün görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş eşi üzgün görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşini üzgün görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşi üzgün görmek şansın ve bahtın da açılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini üzgün görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında komşuyu üzgün görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek hanesine huzurun dolacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir