AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerini değiştirmek

Kahve falında üzerini değiştirmek

Kahve falında üzerini değiştirmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, tecrübe sahibi olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Kahve falında saç rengini değiştirdiğini görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde yer değiştirmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarını değiştirmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otomobil değiştirmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev eşyası değiştirmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü değiştirmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında adını değiştirmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir