AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil değiştirmek

Kahve falında otomobil değiştirmek

Kahve falında otomobil değiştirmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otomobil değiştirmek gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında otomobil değiştirmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi otomobil görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah otomobil sürmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yanan otomobil görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında otomobil kazası yapmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz otomobile binmek yanlış yönde kararlar verileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında otomobilin çalındığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil itmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir