AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kedi atıldığını görmek

Kahve falında üzerine kedi atıldığını görmek

Kahve falında üzerine kedi atıldığını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine kedi atıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında üstüne kedi atıldığını görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine kedi atıldığını görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine tuz atıldığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur atıldığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dersten atıldığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne atıldığını görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinden atılmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında beton atıldığını görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir