AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine uzaktan bakmak

Kahve falında birine uzaktan bakmak

Kahve falında birine uzaktan bakmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin yolunda gideceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında birine uzaktan bakmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında sevgiliye uzaktan bakmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Kahve falında eve uzaktan bakmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan birine bakmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işlerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan eve bakmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trene uzaktan bakmak kazancının bol olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan denize bakmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denize uzaktan bakmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir