AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan mezar görmek

Kahve falında uzaktan mezar görmek

Kahve falında uzaktan mezar görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan mezar gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında uzaktan mezar görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek onu cesaretlendireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan birini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan tren görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında trene uzaktan bakmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan kabeyi görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanına galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan deve görmek çocuklar gibi şen olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir