AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan birine bakmak

Kahve falında uzaktan birine bakmak

Kahve falında uzaktan birine bakmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunlarını aşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan birine bakmak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında uzaktan bakmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan denize bakmak vaaz ve nasihate, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında denize uzaktan bakmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işarettir.

Kahve falında eve uzaktan bakmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulur.

Kahve falında trene uzaktan bakmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye uzaktan bakmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında birine uzaktan bakmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir