AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan at görmek

Kahve falında uzaktan at görmek

Kahve falında uzaktan at görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan at gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında uzaktan at görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiyi uzaktan görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan deniz görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan ses duymak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan kabeyi görmek nimetin çoğalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi uzaktan görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan köy görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir