AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak

Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak

Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak kazancının sürekli artacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında uzaktaki sevdiğini görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin uzağa gittiğini görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin uzaklaştığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden uzaklaşmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini uzakta görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki sevdiğine sarılmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan yakınını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir