Kahve falında bacağında delik görmek

Kahve falında bacağında delik görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında delik gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında bacağında delik görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta delik görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbinin delik olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında delik para görmek ileride çok zengin biri olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işarettir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında delik ayakkabı görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında delik altın görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir