AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki akrabayı görmek

Kahve falında uzaktaki akrabayı görmek

Kahve falında uzaktaki akrabayı görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabayı gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek başına uğursuzluklar geleceğine, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uzak akrabaları görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir akraba görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak akrabasını görmek işlerinde kara geçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında uzak akrabalarını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında uzaktaki akraba görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işarettir.

Kahve falında uzak akraba görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir