AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak akrabaları görmek

Kahve falında uzak akrabaları görmek

Kahve falında uzak akrabaları görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, evine haciz geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında uzak akrabaları gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Kahve falında uzaktaki akrabalarını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktaki akraba görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak akraba görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak akrabayı görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabanı görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında uzak akrabaları görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bir akraba görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir