AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta olmak

Kahve falında uzakta olmak

Kahve falında uzakta olmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, borçlarının da kapanacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında uzakta olmak gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan sevgiliyi görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre girmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında uzak akrabasını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın uzaklaştığını görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki arkadaşını görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında uzak görmek mal ve para biriktireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki birinin geldiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir