AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzakta birini görmek

Kahve falında uzakta birini görmek

Kahve falında uzakta birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzakta birini gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında uzaktaki birini görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında uzakta olan sevdiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzak bir arkadaş görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzakta at görmek büyük zorluklar yaşayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir arkadaşını görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzak şehre girmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir