AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzağı görmek

Kahve falında uzağı görmek

Kahve falında uzağı görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, sevdiği insanların olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında uzağı gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri hızlanıyor.

Kahve falında uzakta birini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki kardeşini görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki akraba görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okuldan uzaklaştırma almak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında uzaktaki oğlunu görmek masraflarının azalacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki anneyi görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak ülkeye gitmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında uzak yer görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir