AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan yavru kedi görmek

Kahve falında uyuyan yavru kedi görmek

Kahve falında uyuyan yavru kedi görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyan yavru kedi gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kedi yavrusuna ekmek vermek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yavru kedi görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, her istediğini alabileceğine inanılır.

Kahve falında sevimli kedi yavrusu görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi dövmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi beslediğini görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi tutmak onlardan taraf hayır göreceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Kahve falında evde yavru kedi görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir