AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey teyze görmek

Kahve falında üvey teyze görmek

Kahve falında üvey teyze görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bir organizasyona katılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında üvey teyze gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Kahve falında üvey teyze görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin üvey olduğunu görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında üvey oğlunu görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında üvey anne görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üvey anne olmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında üvey anneyi hamile görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üvey akraba görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir