AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde karınca görmek

Kahve falında üstünde karınca görmek

Kahve falında üstünde karınca görmek yeni kısmetlere nail olacağına, güzel işler yapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde karınca gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına tabir olunur.

Kahve falında karıncayı üstünde görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında karınca üstünde görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalettir.

Kahve falında üstünde karıncalar görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaları üstünde görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek mali olarak küçüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde karınca görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir