AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaları üstünde görmek

Kahve falında karıncaları üstünde görmek

Kahve falında karıncaları üstünde görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ağlayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karıncaları üstünde gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Kahve falında yatağın üstünde karınca görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karıncanın üstünde gezdiğini görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Kahve falında karınca üstünde görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında üstünde karınca görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında karıncaları üstünde görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir