AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst giymek

Kahve falında üst giymek

Kahve falında üst giymek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aşama göstermeyeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, şansızlığın kırılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Kahve falında üst giymek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz durumunda teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz üst giymek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik üstü giymek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalettir.

Kahve falında üst üste ceket giymek kişinin muradına ereceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında üst üste mont giymek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kazak giymek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında üst üste gömlek giymek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir