AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü sanatçılar görmek

Kahve falında ünlü sanatçılar görmek

Kahve falında ünlü sanatçılar görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlere nazar değeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Kahve falında ünlü sanatçılar gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bi sanatçıyı görmek attığı adımların boşa çıkacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek gün sayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek attığı adımların boşa gideceğine, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir sanatçı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında ünlü ses sanatçısı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğer işsizse iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında çok ünlü bir sanatçı görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hırpalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir