AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü komedyen görmek

Kahve falında ünlü komedyen görmek

Kahve falında ünlü komedyen görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ünlü komedyen gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında ünlü komedyen görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komedyen görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ünlüye sarılmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin hamile olduğunu görmek güzel haberler alacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkeğe aşık olmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir erkekle konuşmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir