AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak

Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak

Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, doğru kararların alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, zarara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında ölmüş ünlü birine sarılmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Kahve falında bir ünlüye sarılmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle sarılmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ünlüyle sarılmak ticaretinin de hızlanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birine sarılmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisine sarılmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir