AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü kişiyi görmek

Kahve falında ünlü kişiyi görmek

Kahve falında ünlü kişiyi görmek stresinin çoğalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, dertlerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü kişiyi gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak çok iyi işler yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü kişiye sarılmak sevdikleri ile bir arada olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü kişi görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında ünlü kişileri görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir kişinin öldüğünü görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir kişiyi görmek derdin sona ereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü bir kişi görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü kişiyi görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir